Over ons

Al meer dan 40 jaar
Brunveld Autobedrijf is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar actief is met de in- en verkoop van nieuwe en jonge personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s van dealerkwaliteit. We zijn gevestigd op het bedrijvenpark “Buitenvaart” in Hoogeveen, direct aan de snelweg A37, vlakbij het knooppunt A28-A37(Zwolle-Assen)

Een mooie selectie nieuwe bedrijfswagens en jonge dealeroccasions staat op voorraad, in verschillende prijsklassen, enkele 4WD Pick-Ups , luxe SUV’s op grijs kenteken, en een keurig verzorgd aanbod van jonge bedrijfswagens t/m 7500kg, waarvan meerdere Chassis Cabines met verschillende opbouw zoals bijv. Iveco Daily met een Open of Gesloten Laadbak. Door kritische inkoop, vakkundige controle, correcte afspraken en marktconforme prijzen hebben we een klantenkring opgebouwd in heel Nederland.

Betrouwbaarheid vinden we belangrijk, daarom kunt u er zeker van zijn dat we de auto’s adverteren met de juiste bouwjaren, typeaanduidingen, opties en kilometerstanden. Wij verstrekken dan ook bij iedere auto een RDW Tellerrapport. Onze verkoopprijs is een ‘Goed-op-weg-prijs’. Dit houdt in dat onze occasions geleverd worden met een nieuwe of recente APK, een grondige afleveringsinspectie en standaard garantie.
Verschillende vormen van garantie zijn mogelijk.

Wij berekenen GEEN afleveringskosten.

Vragen?
Neem contact op via Whatsapp