Financial lease 

Financiering of Financial lease, voor particulier en ondernemer
Bij financiering of financial lease, hoeft u geen gebruik te maken van uw eigen financiële middelen en kunt uzelf de looptijd bepalen die past bij de leeftijd van de auto. Omdat de rente die u betaalt voor uw financiële overeenkomst vooraf wordt vastgesteld, betaalt u maandelijks een vast bedrag. De rente blijft gedurende de looptijd van het contract ongewijzigd. U weet dus exact waar u aan toe bent. Helder en duidelijk. Kortom, geen ondoorzichtige financiële constructies, maar een vast aflosbedrag, een vaste looptijd en een vaste lage rente.

Financial lease: Ideaal voor ondernemers
Als ondernemer weet u hoe belangrijk en noodzakelijk een auto kan zijn voor uw bedrijfsvoering. Maar tegelijkertijd weet u ook dat de aankoop van een nieuwe auto een flinke aanslag kan zijn op uw werkkapitaal en liquiditeit. Om ervoor te zorgen dat u gewoon door kan gaan met ondernemen, zonder dat u hiervoor een aanslag op uw liquiditeit moet doen, kunt u bij ons een bedrijfswagen leasen. Hiermee betaalt u de auto gewoon in maandelijkse termijnen, terwijl de auto wel volledig van u is.

Aftrekbaar?

U kunt de auto tot maximaal de aanschafprijs exclusief BTW leasen. De eventuele BTW kunt u direct bij de fiscus terugvorderen, u bent immers economisch eigenaar. Ook de inruil of een deelbetaling behoren tot de mogelijkheden. Voorts bestaat de mogelijkheid om een slottermijn ter hoogte van de reële restwaarde op te nemen in de lease-overeenkomst, waardoor de leasetermijn nog lager uitvalt.

De autokosten, zoals reparatie, onderhoud, verzekeringen en houderschapsbelasting, komen voor uw eigen rekening. Deze heeft u als economisch eigenaar dus helemaal zelf in de hand.
U bent bij ons dus verzekerd van financieel maatwerk.