Over ons

Al meer dan 35 jaar
Brunveld Autobedrijf is een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar actief is met de in- en verkoop van jonge personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s van dealerkwaliteit. We zijn gevestigd op het bedrijvenpark “Buitenvaart” in Hoogeveen, direct aan de snelweg A37, vlakbij het knooppunt A28-A37.

Een mooie selectie jonge dealeroccasions staat op voorraad, in verschillende prijsklassen en brandstoffen, enkele 4WD Pick-Ups en een keurig verzorgd aanbod van jonge bedrijfswagens t/m 3500kg, waarvan meerdere Chassis Cabines met verschillende opbouw zoals bijv. een Open Laadbak. Door kritische inkoop, vakkundige controle, correcte afspraken en marktconforme prijzen hebben we een klantenkring opgebouwd in heel Nederland.

Betrouwbaarheid vinden we belangrijk, daarom kunt u er zeker van zijn dat we de auto’s adverteren met de juiste bouwjaren, typeaanduidingen, opties en kilometerstanden. Wij verstrekken dan ook bij iedere auto een RDW Tellerrapport. Onze verkoopprijs is een ‘Goed-op-weg-prijs’. Dit houdt in dat onze occasions geleverd worden met een nieuwe of recente APK, een grondige afleveringsinspectie en personenauto’s tot 8 jaar en 150.000 km inclusief 6 maanden AutoTrust Garantie Standaard (tenzij anders vermeld) waarbij we GEEN afleverkosten berekenen. Met AutoTrust Garantie Standaard kunt u terecht bij uw eigen garage of elders in Europa, na goedkeuring AutoTrust.

Wij berekenen GEEN afleveringskosten.